Ben jij op zoek naar een standbouw

Het regelen van een standbouw dient zorgvuldig en goed te gebeuren. Dit omdat het de bedoeling is dat er veel klanten naar je stand moeten komen om er genoeg verkopen uit te halen. Doordat ikzelf volgende maand ook op een stand ga staan ben ik gaan zoeken naar een bedrijf waar ik gemakkelijk een stand kan huren. Ben het niet van plan om dit zelf te moeten bouwen en al helemaal niet het afbreken achteraf.

standbouw4

Door op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf ben ik terecht gekomen op de website van Ultrasound. Hier is het namelijk mogelijk om een stand te laten opbouwen en deze vervolgens weer af te laten breken. Vanaf het moment dat ik dit bedrijf had gezien was ik in ieder geval al tevreden over het feit dat ik een bedrijf gevonden had. Heb er nog wel voor gekozen om eerst verder te zoeken,wellicht dat ik het goedkoper kan krijgen toch?

cropped-ultra-sounds_logo_png

Niet verwacht

In feit kon ik het al goedkoop genoeg krijgen maar als ondernemer zijnde zoek je graag naar het goedkoopste en tevens het beste product. Aangezien ik een standbouw wilde huren voor die dag heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf in te huren voor de klus! Ik ben in ieder geval al zeer tevreden en heb gelijk het factuur voldaan.