Een betaaloplossing op maat

Iedere ondernemer wil er graag voor zorgen dat hij zijn geld op tijd en op de afgesproken wijze uitbetaald krijgt. Het is dan fijn als er een goede oplossing voor gevonden is die hiervoor zorgt, zodat deze zorgen jou als ondernemer weer uit handen genomen worden. Buckaroo biedt een groot aantal verschillende betaaloplossingen voor allerlei verschillende ondernemingen. Hieronder staat een overzicht van vier veel gebruikte oplossingen.
Credit management
Het managen van je gehele cashflow en werkkapitaal vergt een oplossing die deze belangrijke taak volledig en efficiënt voor haar rekening neemt. Dat kan met Credit Management, een overzichtelijke en efficiënte manier om je werkkapitaal en cashflow te beheren en te controleren. Deze volledige online betaaloplossing neemt jou als ondernemer enorm veel werk uit handen. Zo zorgt Credit Management ervoor dat herinneringen voor betalingen volautomatisch bij je klanten terecht komen. Wanneer deze betalingen dan nog op zich laten wachten staat Credit Management automatisch in contact met een incassobureau, waardoor het nog makkelijker wordt om een achterstallige betaling te innen. De betalingsherinneringen kunnen overigens per sms, brief of e-mail verstuurd worden.
Betalen per e-mail? Ook dat is mogelijk
En dan heeft Buckaroo nog een handige methode ontwikkeld waarmee je klant ook per e-mail kan betalen. Deze methode zorgt er in het bijzonder voor dat de betaaldrempel erg laag is, omdat Buckaroo in de verstuurde e-mail de klant een flink aantal betaalmogelijkheden geeft, waardoor er voor iedere klant wel een manier is die hij of zij kan gebruiken om de achterstallige betaling te doen. Een ander voordeel van PayperEmail is dat het uiteindelijk geld uitspaart, dure acceptgiro’s hoeven niet meer verstuurd te worden. Uit ervaring geldt dat zo’n vijftig procent van de rekeningen met PayperEmail sneller afgelost worden.
Terugkerende betalingen beheren
En dan is er nog de terugkerende betaling. Misschien bied je als ondernemer een dienst aan waar je klanten een abonnement kunnen afsluiten. Dit komt tegenwoordig steeds vaker voor, dus als extra service is het wellicht het overwegen waard. Het is dan handig als je een systeem hebt om deze terugkerende betalingen in het oog te houden, en dat is precies wat Recurring Payments voor je doet. Deze oplossing zorgt ervoor dat je je periodieke betalingen onder controle hebt, en ook hier wordt weer gebruikgemaakt van een veelvoud aan betaalmethodes en herinneringen per sms, e-mail of brief met QR-code. Door het scannen van deze code kan de klant snel naar de betaalsite.
Mandaat management
En dan is er nog het beheren van je machtigingen. Als ondernemer wil je natuurlijk altijd verzekerd zijn van het krijgen van je geld, en dan is het wel zo handig als je daar een oplossing voor hebt. En ook die wordt door Buckaroo aangeboden. Met Mandaat Management heb je altijd overzicht over je transacties en zijn je machtigingen op een veilige en legale manier opgeslagen, waardoor je verzekerd ben van de rechtsgeldigheid. Andere handigheidjes zijn bijvoorbeeld het automatisch verifiëren van bankrekeningnummers. Ook kan Mandaat Management samen met Digitaal Incassomachtigen ingezet worden, waardoor je al helemaal verzekerd bent van betaling.