Excel training volgen? Dit doe je bij AVK

Excel-training_cc25bb8a72838b4a8c8ae93e8957e6ae (1)AVK is al dertig jaar gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen om bedrijfsprocessen van bedrijven in diverse branches te optimaliseren. Zo leer je slimmer, sneller en effectief te werken, waardoor werken leuker en gemakkelijker wordt en je bovendien meer kunt doen op één dag. Eén van de vele trainingen van AVK, is de Excel training. Meer over deze training, lees je op deze pagina.

byod-banner-big-2 (1)
Waarom de Excel training?

Veel mensen werken dagelijks met Excel en hebben dus wel wat basiskennis met betrekking tot dit programma van Microsoft. Echter, hoewel veel mensen wel weten hoe het programma werkt en wat je met het programma kunt doen, zijn er ook veel dingen die we nog niet weten over Excel en die het werken met het programma wel gemakkelijker maken. Wil je jouw kennis met betrekking tot Excel bijspijkeren, zodat je nog gemakkelijker en sneller kunt werken met dit programma en alle functies kunt gebruiken? Dan volg je de Excel training.

MSO-banner (1)
Wat is de inhoud van de Excel training?

De Excel training heeft geen vaste inhoud. Dit komt omdat de inhoud van de training wordt opgesteld op basis van maatwerk, waarbij bezoekers van de training zelf kunnen kiezen wat ze precies willen leren. Enkele onderwerpen die bijvoorbeeld behandeld kunnen worden tijdens de Excel training, zijn de volgende:
– Het invoegen van eenvoudige formules.
– Het rekenen met datums.
– Het invoegen van opmerkingen.
– Het opmaken van een Excel bestand.
– Het koppelen van cellen.