Goede schoonmaakbedrijf Gooi gezocht!

Ons bedrijf is gevestigd in het mooie Gooi sinds begin vorig jaar. Nu dat het razendsnel begint te groeien zijn wij hoognodig gaan zoeken naar een schoonmaakbedrijf Gooi. Voorheen maakte ikzelf de ruimtes altijd schoon alleen begin nu te merken dat ik hier gewoonweg geen tot weinig tijd voor heb. Door er een schoonmaakbedrijf aan te pas laten weet ik in ieder geval zeker dat het deze keer goed schoongemaakt wordt. 

Doordat ik op het internet ben gaan zoeken naar een goede schoonmaakbedrijf ben ik bij Better Clean terecht gekomen. Dit bedrijf maakt het namelijk mogelijk om je kantoorruimtes schoon te maken voor een aantrekkelijke laag tarief, hier kan je geen spijt van krijgen toch?

definitieflogo

Hoe te organiseren?

Natuurlijk is het wel zo dat ze pas komen schoonmaken als er geen personeel meer is. Wel zo prettig als hun het personeel niet in de weg lopen en andersom idem dito. Doordat ik ervoor heb gekozen om hun als het ware in dienst te nemen dragen hun de goede zorg om de ruimtes netjes op te ruimen zodat we de volgende dag weer gerust kunnen werken. Vorige week zijn ze voor de eerste keer bij ons geweest om de ruimtes schoon te maken en vanmorgen ontvingen we de eerste complimenten al van het feit dat het er zo schoon uitzag! Dit had ik namelijk nog nooit gehoord maar weet in ieder geval wel zeker dat ik vaker zou gaan zoeken op schoonmaakbedrijf Gooi! kantoor-300x222