Lekker voordelig ballonen met logo laten bedrukken bij Max ballonnen

ballon 2ballon 1Een goede vriend van mij opent binnen kort een nieuwe zaak in de detailhandel sector, dit is natuurlijk een erg leuke ervaring voor hem en ook een beetje voor mij omdat ik hem help met het opzetten van zijn winkel. We zijn op het moment bezig met het organiseren van de opening en ik was opzoek naar wat leuke versiering en dingen tot ik een tip kreeg van een kennis. Hij vertelde me dat ik goedkoop ballonnen met logo kon laten maken bij Max ballonnen, dit is natuurlijk erg leuk om te hebben in de winkel op de openingsdag en de week daarna, het fleurt de winkel namelijk een beetje op en laat de mensen kennis maken met je logo.

Het komt steeds dichterbij

ballo 3We hebben op de website van Max ballonnen een aantal ballonnen met logo laten maken en we hebben de winkel versierd en ingericht, het zijn nog enkele dagen voor de opening en het is al prachtig geworden. Voor een beginnende ondernemer zijn dit hele spannende momenten en dat is niet gek want het is vaak ook bepalend voor je zaak, als mensen gelijk een hele goede indruk krijgen van je bedrijf dan zullen ze sneller terug komen dan wanneer ze dat niet hebben gekregen. Kortom het is verstandig om je zaak zo goed mogelijk te presenteren in het begin met het oog op de toekomst.