Ook eens kijken bij www.bizzix.nl?

back_accu_apple_macbook_13_inch_a1185_white_1Hebben jullie ook altijd zoveel problemen met jullie mobiel? Begrijp me niet verkeerd, ik vind een smartphone echt een geweldige uitvinding, maar ik vind het wel altijd vervelend als de batterij maar enkele uren meegaat. Ik weet dan dat ik ook niet de enige ben met dit probleem, want zo ben ik terecht gekomen op www.bizzix.nl.
Dit is een site waar je zowel batterijen en opladers kunt krijgen voor vele verschillende Apple producten. Erg handig dus, want het is niet altijd gemakkelijk om deze producten ergens anders te krijgen. Meestal zijn ze of te duur of laat de kwaliteit sterk te wensen over. Niet goed dus.
Eigenlijk was ik het ook niet zelf die www.bizzix.nl gevonden heeft. Het was een vriendin van mij die op zoek ging naar deze producten, na een zeer vervelend voorval.

apple_ipad_8_pins_camera_connection_kit (1)Niet bereikbaar

Ik was onderweg naar mijn vriendin toen ik plotseling in een file terecht kwam. Dat was natuurlijk erg vervelend, want we hadden net een leuk dagje uit gepland met zijn tweetjes. Ik wilde haar dus even bellen om haar de situatie uit te leggen en haar te laten weten dat ik wat later zou komen. Toen ik mijn mobiel echter uit mijn tas pakte, bleek mijn batterij bijna leeg te zijn en was het signaal al weg. Ik kon op dat moment dus niemand bereiken en apple_30_pins_datakabelniemand kon mij bereiken. Daar stond ik dan. Ik kon dus gewoon niets doen en mijn vriendin staond op me te wachten. Uiteindelijk kwam ik pas na twee uur bij haar aan en was ons plan in het water gevallen.
Zij besloot toen dus om mij een extra batterij te kopen voor mijn mobiel, zodat ik in noodgevallen toch altijd bereikbaar ben. En dat was een zeer geslaagd idee!