Tip: uw logo op pennen bedrukken bij Maxpennen.nl

3Ik als ondernemer vind het heel belangrijk hoe je je presenteert aan de wereld. We weten allemaal wat het verschil kan maken, wat het effect kan zijn van goede image building. We weten het allemaal, maar we voeren het niet allemaal in de praktijk, helaas. Echt een tip om iets mee te doen: uw logo op pennen bedrukken bij Maxpennen.nl

2Max Pennen is onderdeel van Maxilia, zo’n beetje het omvangrijkste bedrijf van Nederland dat op allerlei uiteenlopende terreinen aan relatiegeschenken doet. Zo hebben ze niet alleen pennen in het aanbod, maar ook tassen, polo’s, caps en van alles om u met uw bedrijf te doen onderscheiden. En dat dat lukt, moge duidelijk zijn, want mensen herinneren zich uw bedrijf maar al te goed – en denken dus ook aan u als ze een opdracht willen uitzetten – als ze uw logo dagelijks onder ogen komen. Daarom zijn pennen mijns inziens ook zo effectief, want die worden er dagelijks bij gepakt!

Drie argumenten om voor Max te kiezen

1Drie argumenten waarom u uw pennen het beste kunt laten bedrukken bij Maxpennen.nl, zijn allereerst de prijs, daarnaast de kwaliteit en last but not least de mogelijkheden bij Max. De prijs is bijzonder voordelig te noemen, temeer omdat wanneer de oplage stijgt de stukprijs daalt. Nergens anders vindt u bedrukte pennen voor elf cent per stuk! Dat is een zeer voordelig promotiemiddel voor op bijvoorbeeld beurzen en een pen als deze is zodoende gemakkelijk weggegeven! De kwaliteit is verder uitstekend, de afdruk van het logo op de pennen is zeer scherp en netjes, zo weet ik uit ervaring. Bovendien krijgt de klant, alvorens de pennen daadwerkelijk bedrukt worden, een drukproef aangeleverd – ook al zo’n goede service! De mogelijkheden zijn verder oneindig, zo is mij opgevallen. Zo kunt u eindeloos variëren in de vormgeving van de schrijfwaar, is er keuze volop. Ook kunt u de pennen in bijvoorbeeld een kleinere oplage of met spoed laten bedrukken en dan worden ze binnen twee werkdagen al geleverd.