Zeer mooie lichtreclame Amsterdam

Sinds kort heb ik een kleine broodjeswinkel in het centrum van Amsterdam. Wat was begonnen als een kleine bezorgservice heb ik nu dus uit kunnen breiden met een eigen winkel. Mensen kunnen hier hun broodjes kopen, en eventueel ook opeten. Er staan vier tafels in de winkel, meer ruimte is er niet. Maar over het algemeen kopen mensen hun broodjes en nemen deze mee. Omdat mijn winkel echt maar heel klein is, en niet echt opvalt naast de enorme winkel naast ons heb ik besloten om lichtreclame Amsterdam op de gevel te laten maken, hierdoor zal mijn kleine winkel beslist meer opvallen. Ik weet dat lichtreclame Amsterdam zeer mooie gevel reclame kan maken, en daarom heb ik hier een afspraak gemaakt om te kijken wat ze voor mij kunnen betekenen. Met een klein ontwerp ben ik daarheen gegaan, en na mijn ontwerp en ideeën te hebben gezien lieten hun mij een mooi ontwerp zien, een beetje van mezelf en een beetje van hun. Moet zeggen dat ik het meteen een super mooi ontwerp vond.  img_0243

Zeer mooie lichtreclame

Wat ben ik nu trots op mijn winkel, de lichtreclame pronkt mooi aan de gevel van mijn kleine winkel. En ik moet zeggen dat nu meerdere mensen pas in de gaten hebben dat mijn winkel naast de grote winkelketen zat. Elke dag doe ik met trots mijn lichtreclame aan, ben benieuwd straks in de donkere dagen hoe mooi deze reclame zal zijn. Kan wel zeggen dat mijn winkel nu op grote afstand te zien is. 429413_194955167270980_280860877_n-321x240