post

Linkbuilden Duitsland voor internationaal succes

Tegenwoordig maken steeds meer ondernemers gebruik van het internet. In een aantal gevallen kiezen ook steeds meer bedrijven voor de verschillende mogelijkheden om internationaal te opereren. Het internet is immers grenzeloos. Echter, veel ondernemers vinden het lastig om naamsbekendheid te krijgen in het buitenland. Daarnaast vinden veel ondernemers het ook lastig om hoog in de internationale zoekmachines te staan. Gelukkig is het sinds een aantal jaar steeds gemakkelijker om ook hoog te scoren op Google.de. Tenminste, wanneer je de hulp ingeschakeld van een expert. Een expert kan je helpen met een gedeelte van de SEO voor de internationale markt. Om internationaal hoog te kunnen scoren, is het van belang om het linkbuilden Duitsland goed onder de knie te krijgen. Daarentegen kun je dit ook uitbesteden aan een externe partij. 

linkbuilding Duitsland

Zaken doen over de grens

Voor bedrijven in het oosten van Nederland kan het erg aantrekkelijk zijn om zaken te doen in Duitsland. Helaas vinden veel ondernemers het wel lastig om bekendheid te krijgen in Duitsland. Om toch beter gevonden te worden in Duitsland, is het van belang om de SEO op orde te hebben. Door middel van deze SEO weet je namelijk zeker dat je hoog in Google.de komt te staan. Echter, om de SEO in Duitsland op orde te krijgen, is het net als in Nederland, van belang om de juiste backlinks aan te schaffen.

Het kopen van backlinks

Ben je een ondernemer en wil je graag backlinks kopen om hoger te scoren in Duitsland? Dan is het niet verstandig om deze backlinks zelf aan te schaffen. Zeker niet wanneer je zelf niet de juiste kennis hebt. Helaas kan dit zelfs leiden tot een negatief effect. Kies je er bijvoorbeeld voor om de verkeerde links aan te schaffen? Dan kun je lager gerankt worden door Google. Dit is natuurlijk ontzettende vervelend, zeker wanneer je veel geld hebt uitgegeven aan deze backlinks. Daarnaast is het natuurlijk zonde van de tijd en energie. 

linkbuilding Duitsland

Linkbuilden Duitsland uitbesteden

Wanneer je van plan bent om backlinks aan te schaffen via een externe partij, is het van belang om er rekening mee te houden dat de waarde van backlinks afhangt van kwaliteit en niet van kwantiteit. Als je ervoor kiest om veel backlinks te kopen, is het verstandig om goed te letten op de kwaliteit van deze links.

post

Webdesign Breda nodig?

Ben jij op zoek naar webdesign Breda? Dan ben je hier op het juiste adres! Een goed design voor je website is een must have, je moet natuurlijk wel een goede eerste indruk maken op je klanten. Daar kan PDK Marketing je nog wel eens mee helpen! Als je website niet aanspreekt of niet het gewenste gevoel communiceert aan jouw klant, dan kan het mogelijk zijn dat je niet profiteert van de online omzet stijging. Dit zou natuurlijk hartstikke zonde zijn! 

Om jouw uiteindelijke website te kunnen realiseren is het belangrijk dat jouw wensen en eisen goed besproken worden zodat de nemer van de opdracht het goed uit kan voeren. Webdesign Breda moet natuurlijk een idee krijgen van hoeveel tijd en energie erin gestoken gaat moeten worden. Zowat alles is mogelijk, maar het blijft natuurlijk maatwerk. Het is natuurlijk ook onwijs belangrijk om goed te communiceren wat jij voor ogen hebt, alleen op deze manier kan er een top resultaat uit komen. Er moet een bepaald gevoel overgebracht worden aan de klant en dit kan soms erg lastig zijn.

Webdesign Breda

Website creatie 

Kan jouw webdesign wel een nieuw jasje gebruiken of misschien zelfs helemaal vernieuwd worden? Dan staat PDK met hun webdesign diensten in de regio Breda graag voor je klaar! Webdesign Breda wordt door veel verschillende marketing en communicatie bedrijven uitgevoerd. Toch zal ik als je op zoek bent naar een persoonlijke behandeling toch voor PDK gaan! Dan weet je zeker dat het altijd goed zit.

post

Werktafel op wielen

Lees hier over een werktafel op wielen. Verrijdbare werktafels worden voor veel verschillende doeleinden ingezet. Een werktafel, met onder de poten zwenkwieltjes die vast te zetten zijn, is superhandig. Het wordt ingezet als inpaktafel bij de expeditie van een bedrijf. Als de tafel in de weg staat, bijvoorbeeld omdat de vorkheftruck er langs moet, dan zet je de tafel zo aan de kant. Eventueel haal je met de tafel iets op wat ingepakt moet worden, want soms is iets op de verrijdbare tafel leggen en dan naar de inpak duwen handiger dan een steekwagen. Maar er is veel meer mogelijk met een tafel op wielen.

Tuinderij en kweektafel

Handig zijn de RVS tafels die gebruikt worden in een kas. De verrijdbare werktafel is door de opstaande rand een beetje een bak met een afvoerputje. De tafel is eventueel te verdraaien mochten de planten scheef groeien, maar het meest handige is het water geven. De kweker rijdt de RVS tafel naar een punt waar zo’n beetje een put in de vloer zit, en met een tuindouche geeft de bloemen- en plantenkweker water. Het overtollige water loopt door het gat in de RVS werktafel op de grond en zo in de put. Na het water geven rijdt de kweker de tafel in de rij waar de bloemen en planten verkocht worden.

Hobby- en werkbank

Een werktafel op wielen is handig als werkbank. Soms is het handig dat de werkbank niet tegen de muur staat, als de werkbank verrijdbaar is, is dat geen probleem. Zodra je juist weer vloerruimte nodig hebt, bijvoorbeeld omdat daar een fiets staat waar je aan wil sleutelen, dan zet je de verrijdbare tafel weer opzij. De mogelijkheden met een verrijdbare werkbank zijn talloos. Je kunt er iets op overschilderen, maar ook bloemschikken. Over het algemeen is de tafel de ruimte uitrijden lastig vanwege drempels, maar met een paar extra sterke armen kan het wel. Dan staat je werkbank bij het karwei.

post

Snel en veilig een VOG aanvragen

Een VOG betekent in de volksmond een Verklaring Omtrent het Gedrag, deze heb je bij specifieke beroepen nodig. De werkgever vraagt er dan om aangezien het wettelijk verplicht kan zijn. Voorheen had je alleen de mogelijkheid om bij de gemeente een verklaring aan te vragen, tegenwoordig kun je een vog aanvraag ook online doen. Het principe om de aanvraag te doen is hetzelfde, het bespaart je alleen een hoop tijd omdat je geen afspraak meer hoeft te maken.

Welke beroepen moeten een VOG aanvragen

Als taxichauffeur, onderwijzers en als je met kinderen gaat werken moet je een vog aanvraag doen. Maar er zijn nog meer beroepen waarbij je de verklaring nodig hebt. De werkgever is er verantwoordelijk voor dat deze een verklaring aan je vraagt voordat je kunt beginnen met werken. Buiten de verplichte beroepen kan de werkgever ook zonder deze wettelijke verplichting een vog aan je vragen. Het is namelijk aan de werkgever zelf om te bepalen of die dit nodig acht.

VOG

Je hebt een delict gepleegd?

Als je weet dat je een strafblad hebt is het dan nog aan te raden om toch een vog aanvraag te doen? Het kan zo zijn dat je op een baan solliciteert wat totaal niets te maken heeft met het delict wat je hebt gepleegd. Heb je bijvoorbeeld 100 kilometer te hard gereden, kun je nog prima veilig als bankmedewerker werken. Daarom is het altijd verstandig om een aanvraag te doen, er wordt niet alleen gekeken of je een strafblad hebt maar ook waaruit deze precies bestaat.

post

Origineel kerstpakket gezocht? Maak er iets feestelijks van!

Als je al een aantal jaren actief bent als ondernemer waarbij je ook leiding geeft aan meerdere medewerkers, dan is de kans groot dat je deze al diverse keren een kerstpakket cadeau hebt gedaan. Waarschijnlijk ben je ook dit jaar weer van plan om dit rond midden december te doen. Maar wanneer je al meerdere keren kerstpakketten hebt overhandigd én je wenst graag origineel te blijven, dan is het misschien even zoeken naar wat voor dit jaar de beste keuze is. Als je dit jaar eens iets heel ander wil dan ‘weer’ een door met luxe etenswaren en als je tegelijkertijd weet dat je medewerkers niet vies zijn van een alcoholische versnapering op z’n tijd, kijk dan eens of je een kerstpakketten leverancier kunt vinden die drankpakketten aanbiedt. 

Voor iedereen

Welke drankpakketten zijn er zoal?

Een drankpakket is zeker niet zomaar een drankpakket, althans, niet als je bij een aanbieder shopt met een veelzijdig assortiment. Het bekendste voorbeeld van een drankpakket is wellicht een pakket waar diverse speciaalbieren in zitten. Meestal wordt een dergelijke doos nog opgeleukt met één of twee bierglazen. Pakketten met wijn of champagne zijn evenwel ook zeer geliefd, ook omdat deze dranken volgens veel mensen iets beter aansluiten bij de tijd van het jaar. Verder zijn er voorbeelden te vinden van pakketten waar bijvoorbeeld whisky’s of likeuren in voorkomen. Veel drankpakketten gaan overigens gepaard met enkele aanvullende etenswaren, natuurlijk geheel passend bij de drank in kwestie.

Groot aanbod
post

Reintegratietweedespoor.nl

Bij reintegratietweedespoor.nl werken mensen met specialistische kennis over trajecten voor tweede spoor re-integratie. Dit zijn trajecten voor medewerkers die na ziekte niet meer hun oorspronkelijke functie bij het bedrijf waar zij werkzaam waren, kunnen vervullen. In de tijd dat een werknemer afwezig is door ziekte, moet een werkgever het loon van de werknemer tot twee jaar doorbetalen. Dat is waarom re-integratie aandacht verdient. In eerste instantie wordt gezocht naar een alternatieve functie voor de werknemer binnen het bedrijf. Als dit niet haalbaar blijkt, start een tweede spoor re-integratietraject, waarbij wordt gezocht naar mogelijkheden voor herplaatsing in een ander bedrijf.

Gerichte aanpak

Reintegratietweedespoor.nl heeft specialisten in dienst als het gaat om tweede spoor re-integratieprojecten. De trajecten zoals ingericht door reintegratietweedespoor.nl zijn gericht op de werknemer en de aanpak is individueel. Met een actieve benadering zoekt reintegratietweedespoor.nl waar de werknemer tegenaan loopt, zonder dat controversie vermijd wordt. Samen wordt gezocht naar waar de werknemer energie van krijgt en waar diegene tot rust van komt, en wat de kansen en beperkingen zijn. Het doel is met de gevonden passie en drive gericht te kunnen zoeken naar een passende functie in een nieuwe werkomgeving.

Waarom reintegratietweedespoor.nl

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor reintegratietweedespoor.nl. Zo is het oriënterend kennismakingsgesprek vrijblijvend en wordt het uitgebreide intakegesprek vastgelegd. Ook een dossiercheck hoort bij de service. Bij reintegratietweedespoor.nl gaat het om snelheid, daadkracht en duidelijkheid. De doorlooptijd is kort en met een persoonlijke benadering en deskundige adviseurs kunnen zij ondersteuning bieden bij de WIA-aanvraag en tijdens het gesprek aan het UWV. Elke twee weken wordt een afspraak gemaakt voor een fysiek contactmoment met de vaste trajectbegeleider en er wordt toegang gegeven tot de vacaturezoekmachine van reintegratietweedespoor.nl.

post

Een letselschade advocaat in Nijmegen

Als je letsel opgelopen hebt door de gevolgen van een arbeidsongeval of een ander soort ongeval of gebeurtenis is het verstandig om raad te plegen bij een letselschade advocaat Nijmegen. Deze letselschade advocaat kan jou namelijk uitermate goed helpen zodat jij nooit rechten zal laten liggen en uitermate goed advies zult ontvangen over de vervolgstappen die genomen moeten worden. . 

Ongevallen op de werkvloer 

Elk jaar vinden er meer dan 200.000 ongevallen plaats op de werkvloer die letsel als gevolg hebben. Wanneer je blijvend letsel overhoudt aan het ongeval kun je naast materiële schade ook immateriële schade hebben. Wat is nu eigenlijk een arbeidsongeval en welke stappen worden er doorlopen als je letsel op hebt gelopen door zo’n arbeidsongeval? Een letselschade advocaat nijmegen kan jou hierbij helpen. Een arbeidsongeval is een ongeval die tijdens werk of in werktijd plaatsvindt en kan leiden tot letsel. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een bouwvakker die valk op het bouwterrein of een schiekade die van een steiger afvalt. Het is ook mogelijk dat een werknemer  die op het kantoor werkt een burn-out krijgt door de slechte omstandigheden waarin deze werkvorm moet werken. 

De top 5 meest voorkomende ongevallen zijn:

 1. Vallen van hoogte 29%
 2. Contact met bewegende delen van een machine 22%
 3. Vallende objecten 13%
 4. Aanrijdingen van een voetganger door een voertuig 4,4%
 5. Beknelling tussen een machine en een ander object 4,2%

Een groot traject 

Als je letsel hebt opgelopen door een ongeval tijdens werktijd of op het werk kun je het beste een letselschade advocaat inhuren zodat je nooit rechten laat liggen en hulp krijgt bij het eventuele juridische traject.

post

Wat is hypotheekrente nu precies?

Wanneer je voor het eerst een huis komt dan komt daar een hoop bij kijken. Het soort hypotheek maar ook termen zoals hypotheekrente worden je om de oren geslingerd. En dat terwijl je misschien helemaal geen ervaring hebt in deze financiële wereld en de basiskennis nog mist. Hier lees je meer over wat die hypotheekrente nu eigenlijk is.

hypotheekrente

Wat het is

Een hypotheek is in feite een lening voor je woning. Over deze lening betaal je rente: de hypotheekrente. De hoogte van de rente bepaalt deels hoeveel jij per maand aan hypotheeklasten betaalt. Een lagere hypotheekrente leidt dus tot lagere maandlasten. De hoogte van die rente is afhankelijk van drie factoren:

 • inkoopprijs
 • risico’s
 • kosten

Waarom is de hypotheekrente laag?

De hypotheekrente is voor een groot deel afhankelijk van de economie. Gaat het goed met de economie en heeft men vertrouwen in groei, dan zal de kapitaalmarktrente stijgen. Dit heeft effect op de rente die de centrale banken vragen en dit kan effect hebben op de hypotheekrente.

hypotheekrente

Een goed moment om te kopen

Misschien heb je wel gehoord dat mensen tegenwoordig vaak spreken van een historisch lage hypotheekrente. En dat klopt. De vraag is maar of en hoe snel dit gaat veranderen. Als je echter overweegt te kopen dan is dit absoluut een goed moment. De hypotheekrente staat namelijk voor langere tijd vast dus als het nog omhoog gaat en jij hebt het al afgesloten voor een lager bedrag dan tref je het goed.

post

Linkbuilding uitbesteden: de voordelen

Een goede website is pas functionerend als je ook goed te vinden bent. Daarvoor moet je hoog staan in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Maar hoe zorg je er nu voor dat je op de eerste pagina van zoekresultaten verschijnt als een zoekterm wel duizenden resultaten op kan leveren? Met linkbuilding doe je dat! Linkbuilding kun je uitbesteden maar je kunt het ook deels zelf doen.

linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding en soorten links

Linkbuilding is een strategie om je website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Men plaatst links op externe webpagina’s die naar jouw website linken. Die backlinks kopen doe je onder andere bij een web marketing bureau. Het doel hiervan is een hogere waardering te behalen van zoekmachines als Google op trefwoorden die relevant zijn voor jouw website.

Doorgaans maken we onderscheid tussen drie soorten links die je gebruikt in linkbuilding:

 • Interne links
 • Externe links
 • Backlinks

Met interne links verwijs je op je eigen website naar je eigen pagina’s. Je hebt bijvoorbeeld een pagina over een bepaalde dienst die links naar een andere pagina met tarieven. Zo bepaalt het algoritme van Google of je site een beetje handig te navigeren is.

linkbuilding uitbesteden

Externe links en backlinks

De externe links zijn iets lastiger te genereren maar vooral de backlinks kun je moeilijk zelf doen. Daarom zijn er dus zoveel ondernemers die linkbuilding uitbesteden. Backlinks zijn links vanaf andere websites naar jouw site. Die kun je zelf dus alleen genereren als je erom vraagt, en dan moeten ze ook nog vanaf een site komen met hetzelfde onderwerp.

post

Een mooie afbeelding uitsnijden? Gebruik een snijplotter

Moet voor bedrijfsmatige activiteiten bij jou regelmatig een afbeelding of een stuk tekst op een fraaie manier uitgesneden worden op een bepaald materiaal, zoals papier, karton, stof of folie? Overwegen een snijplotter aan te schaffen is dan wat je kunt doen. Wat is een snijplotter dan eigenlijk, zien we je al denken. Een snijplotter is een apparaat waarmee je heel gemakkelijk en vooral bijzonder fraaie uitsnedes kunt maken van de door jou gekozen of samengestelde afbeelding. Ja, samengesteld. Dat kan via de software die je bij sommige snijplotters meegeleverd krijgt. Welke machine precies geschikt voor je is valt op voorhand niet te zeggen. Een en ander hangt af van de aantallen en de materialen die je in gedachten hebt. Hieronder lees je alvast meer over de bediening van deze apparaten.

wat is een snijplotter

Korte handleiding bediening snijplotters

Voor je aan de slag gaat met je snijplotter kies je natuurlijk eerst de uit te snijden afbeelding. Ook heb je je keuze voor het soort materiaal dan al gemaakt. Aan de snijplotter hoort vervolgens een mesje vast te zitten. Dit mesje is ook weer afhankelijk van de materiaalsoort die je gebruikt. Stel de machine tenslotte nog even goed af als het gaat om diepte en druk. Dan kan het echte snijden beginnen! Blijk je moeite te hebben om volledig recht en nauwkeurig te snijden? Dan kan het aan te raden zijn om in het vervolg gebruik te maken van een snijmat.

wat is een snijplotter