post

Vervoer gevaarlijke stoffen

Het transport van riskante stoffen zijn altijd bedenkelijk voor mens en milieu. Echter, het vervoer gevaarlijke stoffen moet toch regelmatig gebeuren. Er zijn ook nuttige gevaarlijke stoffen. Dit zijn over het algemeen de chemische stoffen die worden gebruikt om producten als schoonmaakmiddelen, brandstoffen, medicijnen, cosmetica, verf en kunststoffen van te maken. Grondstoffen die nodig zijn voor deze producten kunnen gevaar met zich meebrengen en zijn i.v.m. het vervoer, aan strenge regels gebonden.

Allerlei normen die de overheid heeft vastgelegd in de wet, zijn de regels waar de vervoerder zich aan moet houden. Er worden eisen gesteld aan chauffeurs die het transport gevaarlijke stoffen realiseren, maar ook aan het vervoermiddel of voertuig en de verpakking worden hoge eisen gesteld. Een chauffeur die gevaarlijke stoffen vervoert is in het bezit van speciale diploma’s, om deze stoffen van A naar B te transporteren.

RvH transportbedrijf

Dit kleinschalige bedrijf houdt zich met name bezig met vervoer van hoogwerkers en machines, exeptionele ladingen , het transporteren van aan de bouw gerelateerde producten, zeecontainers en verpakt chemisch afval. Het chemische afval zijn de gevaarlijke stoffen die slecht zijn voor het welzijn van de mens. Daarom moet met dit transport zorgvuldig worden omgegaan en op adequate wijze worden vervoerd. RvH heeft professionele chauffeurs in dienst die alles van gevaarlijke stoffen weten. Zij hebben de nodige papieren op zak en weten om te gaan met eventuele calamiteiten tijdens het transport.

Transport op de juiste manier

RvH transportbedrijf en dienstverlening zal altijd zorgvuldig zijn producten vervoeren. Het bedrijf werkt samen met verschillende opdrachtgevers in de transportsector. Vooral de zakelijke dienstverlening staat hoog in het vaandel. Ruime ervaring met het vervoer van chemische producten en ADR stukgoed voor de klanten. Betrouwbaar en het geven van kwaliteit. De nodige vergunningen en ontheffingen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen gevarenklasse 1, zorgt voor een allround bedrijf op het gebied van deze stoffen. De chauffeurs werken veilig en efficiënt. Kijk voor alle informatie over dit bedrijf op de website.

post

Tip voor een goede postsorteerkast

Ben je op zoek aan een goede postsorteerkast zodat je de post op jouw kantoor gemakkelijk kunt ontvangen? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van best Budget Kantoormeubelen. 

Een zeer hoog klant gemiddelde en goede reviews

Toen ik zelf op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat een postsorteerkast aanbiedt kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende bedrijven die kantoormeubels aanbieden. Nadat Ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Best Budget Kantoormeubelen mij het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie die mij persoonlijker erg aansprak. Het bedrijf beschikt onder andere ook over een erg hoog klant gemiddeld en er zijn op het internet zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden die allemaal erg tevreden zijn over de aankopen die zij bij dit bedrijf hebben gedaan. Daarom besloot ik ook om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

banner kantoormeubelen

Een zeer groot aanbod aan verschillenden kantoormeubels 

Het bedrijf biedt een zeer groot assortiment aan waardoor ik erg veel keuze had tussen zeer veel verschillenden kantoormeubelen. Nadat ik een aantal kasten met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De postsorteerkast werd erg snel geleverd en ik kan de post op mijn bedrijf nu erg gemakkelijk ontvangen. Daarom ben ik ook erg tevreden over zowel mijn aankoop als over het bedrijf.

post

Op zoek naar design kantoormeubilair

Bent u op zoek naar kwalitatief en mooi kantoormeubilair? Dan kan Shiraz veel voor u betekenen. Bij Shiraz hebben ze alleen maar experts op het gebied van meubilair. Alle artikelen van Shiraz zijn van hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Ook kan Shiraz uw volledige kantoorinrichting. Bij Shiraz werken experts op het gebied van kantoorinrichtingen. Ze hebben al veel ervaring in het designen en realiseren van een droomkantoor. Dus zoekt u een bedrijf die alles voor uw kantoor op 1 plek heeft? Neem dan een kijkje op de website van Shiraz.

kantoormeubilair

Zeer tevreden over mijn nieuwe kantoortje

Ik heb een tijdje geleden mijn kantoortje aangepakt. Ik zit in een andere ruimte dan de reste van de werknemers, omdat ik snel afgeleid ben. Alleen is dit kantoor klein en kon ik niet alles kwijt wat ik kwijt wilde. Ik heb toen samen met mijn baas de hulp van Shiraz ingeschakeld om hier een verandering in te brengen. Ik ben erg tevreden over hoe het heeft uitgepakt. Ik kan nu makkelijk alles kwijt en ik voel me niet meer zo opgesloten. Ik heb nu echt mijn eigen plekje op kantoor en ik ben hier heel blij mee. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van Shiraz.

Meer te weten komen over de diensten van Shiraz

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van Shiraz. Dan kunt u een kijkje nemen op de website van Shiraz. Ook kunt u op de website inspiratie opdoen voor uw eigen kantoor. 

post

Met G4S Training & Safety ben je veilig op het werk

Calamiteiten komen gelukkig maar zelden voor, maar als er iets gebeurt bij jouw bedrijf is het fijn als je personeel een training heeft gehad bij G4S Training & Safety. Want wie een opleiding heeft gehad bij G4S Training & Safety staat bij een noodsituatie niet met zijn handen in het haar, maar weet wat hij moet doen om hulp te bieden. Of het nu gaat om een brand, iemand die een hartstilstand heeft, een bedrijfsongeval of een gevaarlijke situatie met een agressieve klant; met een opleiding van G4S Training & Safety kan je personeel dergelijke situaties snel en veilig aanpakken.

Veiligheid op elk niveau met G4S Training & Safety

Als marktleider in veiligheidsopleidingen biedt G4S Training & Safety opleidingen aan op elk niveau. Voor het management zijn er trainingen om leiding te geven aan de bedrijfshulpverlening. Als manager stuur je dus de BHV’ers aan. Je leert de organisatie zo opzetten dat de communicatie efficiënt verloopt, dat hulpverlening goed wordt gecoördineerd en dat er niet hoeft te worden geïmproviseerd. De opleidingen van G4S Training & Safety zijn goed op elkaar afgestemd. Als jouw personeel verschillende trainingen volgt kunnen ze na afloop prima samen werken aan calamiteitenbestrijding.

Een plan is de basis voor een veilige werkplek

Voor een veilige werkplek moet de arbeidssituatie soms worden aangepast. Het is goed om dat te doen op basis van een risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). Dan kijk je waar zich risicovolle situaties voordoen en je maakt een plan met maatregelen om deze risico’s te verlagen. Je kunt voor dat onderzoek een specialist inhuren, maar het is ook mogelijk om een personeelslid bij G4S Training & Safety op te leiden tot inspecteur. Voor welke optie je kiest maakt niet uit, zolang je er maar voor zorgt dat veiligheid in je bedrijf een structureel onderdeel is van het beleid.

post

Managed azure

Iedere onderneming is continu opzoek naar succes en groei. Dat is natuurlijk zeker begrijpelijk. Sirrus wil jouw onderneming dan ook zo snel mogelijk laten groeien. Ook Sirrus streeft namelijk voortdurend naar ontwikkelingen en verbeteringen. De zorg van de specialisten binnen Sirrus, is het laten oplossen van de problemen en ondernemingen te laten groeien. Om dit mogelijk te maken neemt Sirrus graag een aantal zorgen uit handen. Hierdoor is het voor ondernemingen mogelijk, om te kunnen focussen op succes en groei. De IT specialisten zorgen voor de beste IT oplossingen. Het is dan ook altijd mogelijk om deskundig advies te krijgen van deze specialisten. Werken met managed azure is ook een van de geheimen.

Sirrus is een managed service provider, die met behulp van de beste programma’s veel werkzaamheden makkelijker maakt. Werknemers kunnen veel flexibeler en makkelijker te werk gaan. Dit zonder dat het onveilig wordt. Door deze flexibiliteit en zeer goede veiligheid, kunne werknemers overal te werk gaan. Managed azure is ook een van de geheimen achter dit succes. Dit is namelijk een platform dat ervoor zorgt, dat veel processen binnen bedrijven makkelijker verlopen. Er zal dan ook regelmatige verbetering plaatsvinden en het zal veel toegankelijker zijn.

Eenvoudig werken met managed azure en microsoft

Bij Sirrus wordt er gebruik gemaakt van verschillende programma’s. Deze programma’s gaan dan ook prima samen. Door de combinatie van deze verschillende programma’s, zullen de resultaten nooit teleurstellend zijn. Dit komt omdat deze programma’s elkaar namelijk versterken en goed bij elkaar passen. Managed azure wordt gezien als de cloudoplossing van Microsoft. Daarom is het uiteraard ook mogelijk, om managed azure te combineren met Microsoft 365. Hierbij kunnen de specialisten dan ook zeer goed advies geven.

Het is voor iedere onderneming van belang, om veel geld, tijd en moeite te besparen. Daarnaast is het ook erg van belang, om zeer veilig te werk te gaan. Iedere onderneming beschikt namelijk over zeer belangrijke gegevens (zoals bijvoorbeeld data en IT gegevens). Het is dan ook van belang dat deze gegevens veilig zijn. Ook moeten de werkzaamheden op een veilige wijze uitgevoerd worden. Een goede kennis en ervaring bij gebruik van managed zure, zal ook zeer van belang zijn. De specialisten binnen Sirrus beschikken zeker over de nodige kennis en ervaring.

Ga voor ontwikkeling en verbetering en maak zonder zorgen gebruik van managed azure. Bespaar een hoop tijd en geld en ga voor succes! Neem contact op met een van de specialisten voor advies!

post

Stel een BHV-plan op

In ondernemingen, met name van grote proporties, is het belangrijk of zelfs verplicht om een BHV-plan op te stellen. Het BHV plan is een plan waar naar teug verwezen kan worden door de groep bedrijfshulpverleners (BHV’ers) die in het geval van een noodgeval adequaat en snel moeten kunnen handelen, om de veiligheid van collega’s en andere aanwezigen in het pand te kunnen waarborgen. Dit plan moet op een juiste manier opgesteld worden, omdat je aan een plan dat niet klopt of niet aan de richtlijnen voldoet niets hebt. Schakel op het moment dat je een BHV-plan wilt opstellen de hulp van een veiligheidsexpert van G4S in, waardoor je zeker weet dat deze voldoet aan wat er allemaal in moet staan.

Inhoud BHV-plan

In het BHV-plan staat alles genoteerd waar aan gedacht moet worden als er een calamiteit uitbreekt. Wie kunnen er BHV verrichten? Wat zijn de snelste vluchtroutes per etage? Welke maatregelen kunnen er al gedaan worden in afwachting van de hulpdiensten? Door dit alles in een duidelijk plan te hebben staan weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt en kan iedereen in het gebouw op een snelle en veilige manier in veiligheid gebracht worden.

BHV-scan

Voor het opstellen van een goed BHV-plan doet de veiligheidskundige van G4S een BHV-scan in je pand. Tijdens deze scan wordt er onder andere gekeken naar of het niveau van brandveiligheid en bedrijfshulpverlening zijn volgens de geldende normen, richtlijnen en huidige wetgeving. Hier wordt onder andere gekeken naar of er geen belemmeringen voor hulpdiensten zijn, of de vluchtroutes nog accuraat zijn met bijhorende signalering en of er genoeg middelen zijn op het gebied van communicatie met het team BHV en het verhelpen van noodgevallen en ongelukken. Uiteindelijk worden al deze punten getoetst en hier komt een advies uit dat op maat gemaakt voor je onderneming is. In dit schriftelijke advies staan alle aandachtspunten om risico’s uit de weg te ruimen. Volg het advies vanuit het BHV-plan op, zodat je onderneming de veiligheid kan garanderen die past bij de huidige regels en voorschriften.

Zoekmachine optimalisatie: de basis van jouw marketing

Wil jij meer klanten genereren via het internet? Wil je daarvoor gebruik maken van online marketing? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres! Hier wordt je namelijk meer uitgelegd wat zoekmachine optimalisatie is en wat jij daarmee kan doen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Wanneer dit goed wordt uitgevoerd is er een grote kans dat jij hier in een positieve wijze van kunt profiteren. Je kan namelijk meer klanten bereiken met zoekmachine optimalisatie. Als dit effectief wordt gedaan weet je zeker dat je marketing inspanningen zullen worden beloond. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!  

Zoekmachine van Google in jouw voordeel gebruiken 

Met zoekmachine optimalisatie zet jij jouw website op een slimme manier in. Je kunt op deze manier namelijk meer klanten bereiken via het internet. Tegenwoordig is dit zelfs een betere beslissing dan online het promotie maken om klanten te werven. Dit komt omdat iedereen tegenwoordig een smartphone heeft. Door deze feit houdt het in dat iedereen internet op zak heeft en dus kan worden gesegmenteerd door jou. Het internet laat tevens veel gegevens achter van gebruikers en zoekmachine optimalisatie kan hiervoor effectief worden ingezet om dit vervolgens te benutten om al die mensen op jouw website te krijgen.  

Efficiënt zijn in jouw marketing 

Wanneer je gebruik maakt van zoekmachine optimalisatie dan weet je dan je efficiënt bent in de marketing. Efficiëntie is tegenwoordig het belangrijkste gedeelte binnen ondernemingen en daarom is zoekmachine optimalisatie dan ook zo enorm aan te raden. Een ander woord hiervoor is SEO en SEO is de meest populaire term hiervoor. Wanneer je dit in Google intikt, zie je meteen vele opties, tips & tricks om hier meer over te leren. Het is daarom aan te raden om je eerst hierover in te lezen om zoekmachine optimalisatie vervolgens te benutten.  

post

Video’s op YouTube

Wat is nu eigenlijk een video review? Video reviews zijn eigenlijk de reviews of te wel de beoordelingen van een video. In de meeste gevallen zijn zulke reviews erg belangrijk. Dit zorgt er namelijk voor dat men een beeld krijgt van hoe redelijk of hoe goed een video is. Op het moment zijn er natuurlijk heel veel verschillende soorten video’s. Dit komt natuurlijk vooral door YouTube. YouTube is een platform waarop iedereen een video kan uploaden. Deze video zet vrijwel iedereen meteen online zodat veel mensen dit zouden kunnen zien. Mede door middel van YouTube ontstaan er ook veel vloggers. Vloggers zijn mensen die vrijwel alles filmen wat in hun dagelijks leven gebeurt. Dit wordt dan online geplaatst op een platform zoals YouTube. Wanneer dit gebeurt gaan mensen erop reageren, deze reacties en beoordelingen worden reviews genoemd. 

Eerlijk zijn

Laten we eerlijk zijn, iedereen heeft wel een mening over een video die hij of zij ziet. Misschien is die wel niet mooi of juist wel. Dat maakt video’s maken voor zoveel verschillende videomakers zo leuk, wanneer je dit niet leuk zou vinden is dit niks voor jou. Er worden elke dag wereldwijd honderdduizenden verschillende video’s online gezet van over de hele wereld. 

post

Wat gaat er vooraf aan het tweede spoor?

Het tweede spoor maakt onderdeel uit van het traject dat een werknemer doorloopt wanneer hij of zij langdurig ziek is. Voordat iemand bij het tweede spoor aankomt gaat er echter een heleboel aan vooraf. In deze blog proberen we je heel precies uit te leggen wat daar dan precies aan vooraf gaat, zodat je een beter idee krijgt van het tweede spoor en alles wat daarvoor heeft plaatsgevonden. Lees dus snel verder!

Lang ziek zijn

Het begint met langdurig ziek zijn. Dat is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig ben je in Nederland als werknemer bij wet beschermd en wordt er zo goed mogelijk voor je gezorgd. De verantwoordelijkheid daarvoor ligt deels bij jezelf en deels bij het bedrijf waar je werkt. Allereerst is het belangrijk dat je weer helemaal beter wordt, wat behoorlijk lang kan duren natuurlijk. Wanneer het zover is, begin je aan de zogeheten re-integratie.

Kom maar terug

Re-integratie betekent dat je weer aan de slag gaat op je werk. Wanneer je lang bent weggeweest kan het zomaar zijn dat iemand anders nu jouw functie uitvoert. Het werk ging immers gewoon door, logischerwijs. De werkgever moet kijken of hij passend werk voor je heeft. Dit is hij bij wet verplicht en daar zal dan ook zeker goed naar worden gekeken.

Geen plek meer

Wanneer blijkt dat de werkgever geen plek meer heeft voor de medewerker, treedt het re-integratietraject tweede spoor in werking. De werkgever is er dan verantwoordelijk voor dat jij op een nieuwe werkplek terecht komt. Vaak schakelen zij hier een gespecialiseerde partij voor in, waarbij de werkgever de kosten op zijn rekening neemt.

Dat gaat eraan vooraf

Nu weet je na het lezen van deze blog als het goed is precies wat er allemaal vooraf gaat aan een re-integratietraject tweede spoor. Mocht je nog vragen hebben, ga dan eens op onderzoek uit!

post

Waarom Office kopen een erg goed idee is

Twijfel jij nog over Office kopen? Office kan vrij prijzig zijn, maar het is wel verstandig om het product aan te schaffen. Je hebt namelijk gigantisch veel aan de software. Overigens hoeft de software lang niet altijd zo duur te zijn. Het is erg belangrijk dat je een aanbieder met scherpe prijzen vindt. Op deze manier kun je het pakket vaak nog voor vrij scherpe prijzen krijgen. Dit is zeker de moeite waard, want voor veel mensen is Office onmisbaar. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het absoluut aan te raden om deze software aan te schaffen. Het product is zo populair dat het vaak tegelijkertijd met Windows wordt aangeschaft. Overigens zijn Windows en Office beide door Microsoft ontwikkeld. Je kunt er dan ook wel zeker van zijn dat de software betrouwbaar is en goed werkt.

Waarvoor heb jij Office nodig?

Office kopen is verstandig als je weleens verslagen maakt. Een verslag moet er namelijk ook goed uitzien. Met behulp van het programma Microsoft Word wordt het ontzettend eenvoudig om een mooi verslag te maken. Word controleert het document op grammatica en spelling. Zo voorkom je al een hoop fouten die je in een verslag niet kunt gebruiken. Ook is het eenvoudig om grafieken en afbeeldingen toe te voegen. Deze grafieken kun je overigens zelf maken met behulp van het programma Excel, dat ook onderdeel is van het Office pakket.

Een ander programma dat onderdeel is van Office is Microsoft PowerPoint. Dit programma is bedoelt om presentaties mee te ontwerpen. Presenteren is natuurlijk een vaardigheid, maar het juiste programma helpt ook enorm. De meeste mensen willen hun presentatie graag ondersteunen door middel van beelden. PowerPoint is hiervoor de beste keuze. De presentaties kunnen ontzettend mooi gemaakt worden met behulp van dit programma.

Office kopen op de juiste site

Office kopen kun je het beste op de website Gamekeydiscounter.nl doen. Terwijl Office normaal vrij prijzig kan zijn, is dat op deze site zeker niet het geval. Er zijn maar weinig sites die zo voordelig zijn als deze. Bovendien worden er op de site ook veel andere producten verkocht waar je iets aan kunt hebben. Als gamer zul je bijvoorbeeld veel leuke aanbiedingen op de site aantreffen.